h

ZON VOOR ALLEN

3 maart 2023

ZON VOOR ALLEN

Foto: . / .

De SP wil de energierekening van Noord-Hollanders drastisch verlagen. Dat kan door het collectief aanleggen van zonnepanelen. Het is van groot maatschappelijk belang om tempo te maken, voor het leefklimaat én voor de betaalbaarheid. De SP lanceert daarom het plan ‘Zon voor allen’.

Fractievoorzitter Remine Alberts: “Door als provincie collectief op iedere woning zonnepanelen te leggen, bestrijden we de torenhoge energierekening, de opwarming van de aarde en de grote energiebedrijven die enorm profiteren over onze 'koude' rug. Dat vraagt om lef, want dat betekent dat we tegen de stroming in varen. En dat kunnen we niet alleen. Steun ons plan ‘Zon Voor Allen’!”

Ik steun 'Zon voor allen!' Klik hier om ons plan te lezen

U bent hier