h

SP-fractie laat alweer stevig van zich horen in de provincie

29 maart 2023

SP-fractie laat alweer stevig van zich horen in de provincie

Foto: Marcel Lathouwers / SP

Vandaag is de nieuwe Provinciale Staten geïnstalleerd. Namens de SP zullen wederom Heidi Bouhlel en Remine Alberts plaatsnemen. Na haar felicitaties aan collega-statenleden steekt Heidi gelijk van wal tijdens deze speciale installatievergadering; ze sluit de politieke duiding af met de woorden: "Er zijn grote uitdagingen die we met elkaar moeten oppakken. De SP weet hoe dat zou moeten."

Zoals gebruikelijk kunnen de Statenfracties hun 'duiding' kenbaar maken. Dat wil zeggen dat ze hun idee kunnen ventileren over de verkiezingsuitslag en eventueel de vervolgstappen. Via deze link treft u de duiding van de SP-statenfractie aan.

In de komende periode kan de SP-statenfractie ook Jacob Kes en Maarten Dijksen verwelkomen als nieuw duo-commissielid. Maar voor nu wensen we Remine en Heidi enorm veel succes als herkozen volksvertegenwoordiger.

Foto: Marcel Lathouwers / SP

U bent hier