h

Stem SP en word lid!

13 maart 2021

Stem SP en word lid!

Foto: Foto / SP

Nog een paar dagen campagne voeren en dan is het grote feest van de democratie een feit: Er mag gestemd worden! Zoals men van ons gewend is zijn SP’ers altijd op straat te vinden, bij de mensen thuis en aan de poorten van de fabriek. SP’ers behartigen actief de belangen van alle Nederlanders, ook in het parlement. En met plezier!

De kernwaarden van de SP staan bij iedere SP-vrijwilliger voorop, maar iedereen heeft natuurlijk eigen redenen om actief te zijn. Ze vertellen er graag over, want het komt recht uit het hart. In een neoliberale samenleving is onrecht erg goed zichtbaar. Gelijkwaardigheid, menselijke waardigheid en solidariteit (het verdedigen en verder helpen van andermans belangen) zijn vaak ver te zoeken. SP’ers strijden met alle liefde - samen mét bewoners - voor een beter bestaan.

In het filmpje hieronder zie je enkele SP'ers in actie tijdens de campagne. Hierin vertellen ze over hun drijfveren om actief te zijn.

Help de SP nóg krachtiger te worden. Word lid via: https://sp.nl/lid-worden 

U bent hier