h

Coronapandemie: SP Noord-Holland schort activiteiten op

20 maart 2020

Coronapandemie: SP Noord-Holland schort activiteiten op

Foto: Marcel Lathouwers / SP

Het coronavirus heeft een grote impact op de hele samenleving. De fractieleden van SP Noord-Holland willen aan alle zorgverleners, politiepersoneel, onderwijzers en mensen uit andere vitale beroepsgroepen onze grote waardering overbrengen. Deze verdienen zij voor de enorme inzet die ze op dit moment leveren om de gevolgen van het coronavirus op te vangen.

De SP steunt op landelijk niveau de voorstellen die het kabinet doet, bijvoorbeeld als het gaat om het schrappen van grote evenementen, het sluiten van horecagelegenheden, de oproep om zoveel mogelijk thuis te werken en om bij klachten direct thuis te blijven. We zijn blij dat het kabinet heeft besloten om scholen - en inmiddels alle verzorgings- en verpleegtehuizen - de deuren te laten sluiten. Ook in Noord-Holland zullen wij doen wat we kunnen in deze tijd van crisis. Tot nader order schorten we onze activiteiten tot 6 april op.

SP Fractievoorzitter Eric Smaling: “Iedereen veel liefs, sterkte en gezondheid gewenst. Een tijd van crisis kan ook een tijd van saamhorigheid zijn. Laten we dat vooral vasthouden als het leven zijn ‘normale’ vorm weer aanneemt

 

U bent hier