h

SP-NH Lijsttrekker Eric Smaling draait plaatjes in Harry de Winter’s ‘Wintertijd

12 januari 2019

SP-NH Lijsttrekker Eric Smaling draait plaatjes in Harry de Winter’s ‘Wintertijd

Foto: SP

De komende drie zaterdagavonden hoor je op 40UP radio de favoriete muziek van SPer Eric Smaling. Smaling vervangt DJ Harry de Winter die al sinds 2015 het alom bekende programma Wintertijd verzorgt op zaterdagavond van 0.00-1.00.

Zaterdag 12 januari van 0.00-1.00 hoor je de favoriete pop/rock van Smaling. Waaronder de nummers Small Faces -Tin Soldier en George Harrison – What is Life.

Zaterdag 19 januari van 0.00-1.00 vult Smaling de avond met groovy soulnummers van ondermeer Aretha Franklin – I never loved a man the way I love you en Otis Redding- I 've got dreams to remember.

Zaterdag 26 januari van 0.00-1.00 gaat hij helemaal los met soul- en dancenummers van bijvoorbeeld The Temptations, Diana Ross, Stevie Wonder en Earth Wind & Fire.

Smalling: “ Bezig zijn met muziek is een onderdeel van mijn welbevinden. Ik krijg er energie van en word er vrolijk van. Daarnaast geeft het me inspiratie. Ik vervang voor drie avonden Harry de Winter en dat is een hele eer. Ik zeg: allemaal luisteren! ’’

De livestream van 40UP radio bereik je via deze link www.40upradio.nl

Wil je meer weten over Eric Smaling klik hier

U bent hier