h

Jim Haijen nieuw statenlid SP

11 juli 2017

Jim Haijen nieuw statenlid SP

Afgelopen maandag 10 juli is Jim Haijen geïnstalleerd als nieuw statenlid voor de SP. Jim vervangt Roel Sint, die vanwege ziekte tijdelijk geen lid van provinciale staten kan zijn. Jim Haijen (28) is onlangs afgestudeerd als historicus en werkt als geschiedenisleraar. Hij werd vier jaar geleden actief in ROOD, de jongerenorganisatie van de SP. Terugkijkend op zijn eerste dag in de Provinciale Staten is Jim een hoop vaktaal en afkortingen als NNN, HIRB en PiP wijzer geworden. Hij is daarom van plan om duidelijke taal te blijven spreken en gaat de strijd aan om zaken als openbaar vervoer en natuur voor iedereen in Noord-Holland te behouden.                                        Met blauw jasje: Jim Haijen

Foto: Marnix Bruggeman / Marnix Bruggeman

U bent hier