h

SP flyert in Heiloo tegen Afslag A9

9 maart 2015

SP flyert in Heiloo tegen Afslag A9

Foto: SP Castricum / SP flyer team na gedane arbeid in Heiloo
Afgelopen zaterdag hebben SP'ers in Heiloo flyers verspreid tegen de aanleg van de Afslag A9. Deze afslag was ooit bedacht om de nieuwbouwwijken Zuiderloo en Zandzoom te ontsluiten, en het bedrijventerrein Boekelermeer beter bereikbaar te maken. De afslag van de rijksweg zou eigenlijk door het rijk moeten worden aangelegd. Maar die vindt de afslag onnodig en overbodig. De provincie besloot daarop de 34 miljoen uit eigen zak te betalen. Volgens de SP is de aanleg weggegooid geld, ten koste van groen en natuur. Naar woningbouw is hier nauwelijks nog vraag, en er zijn genoeg andere braak liggende bedrijventerreinen. SP-statenkandidaat Roel Sint flyerde zaterdag mee: "Het is een onderwerp dat enorm leeft in Heiloo. We waren in een mum van tijd door onze flyers heen. Mensen wilden er graag met ons over praten en lieten hun sympathie blijken." [Voor download van de flyer: klik op Lees verder]

U bent hier