h

SP opent meldpunt OV-taxi

10 februari 2006

SP opent meldpunt OV-taxi

TaxiAanstaande woensdag, 15 februari 2006, start het meldpunt OV-taxi van de SP. Vanaf dat moment kan iedereen die iets op te merken heeft over de OV-taxi, die opmerking kwijt op het telefoonnummer: 0228 319211. De SP verzamelt de binnenkomende klachten en brengt die onder de aandacht van de provinciale en gemeentelijke bestuurders.

Klachten over de OV-taxi in Noord-Holland waren er altijd. Maar de laatste tijd gaat er geen dag voorbij of in de media lees je dat de klachten binnenstromen over het vervoer per OV-taxi. De lange wachttijden lijkt de meest voorkomende klacht. De SP vindt dat het OV-taxivervoer goed geregeld moet worden. De mensen die er afhankelijk van zijn moeten immers ook op tijd op afspraken verschijnen, net als de mensen met eigen vervoer. Met het meldpunt hoopt de SP een bijdrage te kunnen leveren aan een beter OV-taxivervoer.

De SP wil weten waar het volgens u fout gaat met OV-taxi. Daarom opent de SP een Meldpunt OV-taxi. Het Meldpunt kan dagelijks worden gebeld. Tussen 10 en 15 uur overdag is de telefoon bemand. Vanaf 15 uur staat het antwoordapparaat ingeschakeld. De band wordt elke dag afgeluisterd.

U bent hier