h

SP-kerstpakketten dit jaar naar pension Spaarnezicht

21 december 2005

SP-kerstpakketten dit jaar naar pension Spaarnezicht

Ieder jaar krijgen de statenleden kerstpakketten van de provincie. De SP haalt ze nooit op zodat ze bij het Leger des Heils terecht komen. Dit jaar haalt de SP ze wel op en schenkt ze aan pension Spaarnezicht, een opvang voor zwerfjongeren.

Kaas, worst, toast, wijn, blikjes soep en een grappig dingsigheidje, ziedaar de inhoud van een gemiddeld kerstpakket. De kerstpakketten die niet worden opgehaald brengt de provincie naar de daklozenopvang van het Leger des Heils in Haarlem. Tot nu toe liftten de dozen van de SP mee naar het Leger. Dit jaar echter heeft de SP besloten de dozen een andere bestemming te geven: pension Spaarnezicht in Haarlem, de opvang voor zwerfjongeren. Als blijk van waardering voor het goede werk dat pension Spaarnezicht doet en in de hoop dat de 5 dozen van de SP enige bijdrage kunnen geven aan de feestvreugde in het pension de komende decemberfeesten.

U bent hier