h

Eric Smaling stopt als fractievoorzitter SP Noord-Holland

9 juli 2021

Eric Smaling stopt als fractievoorzitter SP Noord-Holland

Foto: Foto / Weesper Nieuws

Onze Eric Smaling stopt per 31 juli als fractievoorzitter en statenlid van de SP in Noord-Holland. Lees hier zijn afscheidsbrief:

“Op 31 juli 2021 zal ik mijn taak als fractievoorzitter van SP Noord-Holland neerleggen. De druk van meerdere parttime banen en bezigheden begint zijn tol te eisen waardoor de beschikbare energie onder het gewenste en noodzakelijke niveau raakt. Mijn dank gaat uit naar alle collega’s in Provinciale en Gedeputeerde Staten voor de goede debatten en naar de griffie en overige medewerkers op het Provinciehuis voor hun voortreffelijke ondersteuning, zeker gezien de corona-beperkingen. Na een paar maanden sabbatical hoop ik me weer nuttig te maken, met name voor Afrika en voor vluchtelingen. De SP-fractie is vanaf 1 augustus in de ervaren handen van Remine Alberts.”

De fractie heeft alle begrip voor zijn overwegingen en dankt hem voor zijn inzet voor de Noord-Hollanders en ook voor zijn humor en politieke inzichten. Het was bijzonder fijn om met hem te mogen samenwerken. 

Reactie toevoegen

U bent hier