h

Anna de Groot beëdigd als Duo-Commissielid

5 oktober 2020

Anna de Groot beëdigd als Duo-Commissielid

Foto: Foto / SP

Vandaag is Anna de Groot beëdigd als Duo-Commissielid. Zij vervangt Marie-France van Oorsouw, die dit jaar naar Noord-Brabant verhuist. Anna is namens de SP tot 2019 Statenlid geweest. Ze zal de komende periode voornamelijk de portefeuille Natuur, Landbouw en Gezondheid onder haar hoede nemen.

Anna is welbekend in de Zaanstreek en in de provincie. Tot 2010 was ze gemeenteraadslid in Zaanstad en tot 2014 wethouder in Wormerland. Heden is ze tevens Steunfractielid in de Gemeente Zaanstad en voorzitter van de SP-afdeling Zaanstreek. We verwelkomen Anna met open armen en wensen haar veel succes de komende periode.


Het NHD wijdde er een artikel aan: https://tinyurl.com/y44ta9ks 

U bent hier