h

Bakkumkampeerders weer in gesprek met PWN

24 juli 2006

Bakkumkampeerders weer in gesprek met PWN

Krap een week na de presentatie van het zwartboek van de SP over PWN is PWN weer in gesprek met de Bakkumse kampeerders. De vaste kampeerders van Bakkum zijn al jaren in conflict met PWN. Er zijn diverse bemiddelingspogingen gedaan en er zijn afspraken gemaakt, maar PWN laat zich aan die afspraken niet gelegen liggen en gaat door met het opleuken van de Bakkumse camping ten koste van de gewone kampeerder.

De zaak Bakkum is een van de zaken die de SP in het zwartboek belicht. Juni 2006 bleef de kampeerders gezien de houding van PWN niets anders over dan naar de rechtbank te gaan. Eind juli, het zwartboek is openbaar, stelt PWN zich opeens heel anders op: ze gaan in gesprek met de kampeerders. Mocht het zwartboek niet tot een onderzoek leiden, dan is het nog ergens goed voor geweest: Bakkumse kampeerders worden weer gehoord.

U bent hier