h

Provinciale uitkering voor Meydam ongehoord

13 september 2005

Provinciale uitkering voor Meydam ongehoord

Blijkens een bericht op teletekst krijgt de -sinds gisteren- ex-burgemeester van Zaanstad, de heer Meydam, ook nog altijd een uitkering voor zijn vroegere overheidsbaan als gedeputeerde. Tel uit de winst! Als dit klopt, dan is dat het zoveelste bewijs dat de arbeidsvoorwaarden en CAO voor politieke bestuurders vergeleken met die van normale mensen ware keizerlijke allure hebben.

De SP vindt dat een slechte zaak: politieke bestuurders horen niet in gespreide bedjes zolang de bedjes voor de meeste ‘normale’ Nederlanders niet gespreid zijn. De SP vindt dat de provincie de regeling moet aanpassen zodat iets dergelijks niet meer kan voorkomen. De SP heeft schriftelijke vragen gesteld.

Schriftelijke vragen over provinciale uitkering Meydam

U bent hier