h

Blog Remine Alberts

3 oktober 2023

Aan de slag!

Foto: SP

Het zal u niet ontgaan zijn: op 22 november mag Nederland naar de stembus om een nieuwe Tweede Kamer te kiezen.

Lees verder
3 mei 2023

Oproep

Foto: Foto / Wouter de Bruijn

Kijk om je heen, lees de krant, zie het televisiejournaal. Het is dan niet moeilijk om de conclusie te trekken dat er veel mis is in de wereld, in Nederland, in je stad of dorp. Ziekenhuizen sluiten, geen huisarts meer te vinden, woningbouw ligt op zijn gat, lonen blijven dramatisch achter bij de inflatie en staan al jaren stil, de bus die niet meer rijdt, oorlog, honger, armoede.

Lees verder
8 maart 2023

Column - lijsttrekker Remine Alberts:

Foto: Kees van Spronsen / SP

Het valt niet te ontkennen: Tata Steel heeft grote invloed op de omgeving. Mensen maken zich zorgen over hun gezondheid. Werknemers maken zich zorgen over hun baan. De schreeuw om een schone fabriek is nog lang niet verstomd. En dat is volkomen terecht.

Lees verder
20 januari 2023

Een gezond en leefbaar Noord-Holland voor iedereen

Foto: . / .

Dat is de titel van het verkiezingsprogramma waarmee de SP de komende verkiezingen in gaat. En daar hebben we niet voor niets voor gekozen. Tientallen jaren werd in onze provincie gekozen voor rendement, voor veel geld verdienen. Dat leek allemaal heel mooi, want het zorgde voor werkgelegenheid en welvaart. De markt zou alles oplossen. Tenminste, zo werd het “verkocht”.

Lees verder

U bent hier